Care

Obli Care

Voor uw cliënt of patiënt

Een goede vochtinname is belangrijk om gezond te blijven, dat is vanzelfsprekend. Hoeveel drinken uw cliënten of patiënten op een dag? En is dat voldoende? Het blijkt dat ruim 1 op de 3 mensen niet genoeg drinkt, van jong tot oud. Dit kan o.a. leiden tot blaasontsteking, lage bloeddruk, obstipatie of zelfs uitdroging. Onderzoek wijst uit dat in Nederland jaarlijks ongeveer 20.000 ouderen door uitdroging worden opgenomen in het ziekenhuis. Uitdroging bij ouderen is een onderschat probleem dat niet alleen in de zomer een reëel gevaar is. De remedie is simpel, goedkoop en binnen handbereik: genoeg drinken! Obli is een eenvoudig en intelligent hulpmiddel dat uw cliënten iedere dag helpt bij het voldoende drinken. Professionele zorgverleners en mantelzorgers kunnen het drinkgedrag van hun patiënt/cliënt bekijken en daar waar nodig bijsturen. Individueel maatwerk is mogelijk: op afstand kunnen de persoonlijke voorkeuren ingesteld worden.

Wat is het effect van Obli op het drinkgedrag?

F&F effectstudie

 

Door wie wordt Obli al gebruikt?

     Logo Stichting Maasduinen     Logo Sensire    CarintLogo Caritascic west brabant

Door wie wordt Obli al gebruikt?

In de ochtend wordt een fles of karaf met water of een pak drinken in Obli geplaatst. Obli herinnert de gebruiker door middel van kleuren eraan te drinken. Een glas gedronken: Obli wordt weer groen! Een kopje koffie of thee? Druk op de plus-knop. Op de Obli kunt u zien hoeveel uw cliënt gedronken heeft en nog moet drinken. Via internet of een tablet kunt u het drinkgedrag van meerdere cliënten tegelijk inzien en een waarschuwing krijgen daar waar nodig.

Op ieder zijn gezondheid!

Obli biedt standaard stimulering en drinkherinnering. Door middel van gekleurde LED-lampjes en geluidssignalen wordt uw cliënt op een eenvoudige manier eraan herinnerd om voldoende te drinken. Obli registreert water of sap uit de kan, maar ook een kop koffie of thee kan worden geregistreerd door middel van de plus-knop. Via de kleurenring wordt er direct terugkoppeling gegeven. Voor professionele toepassing  bestaat de Obli Internet.

Obli Internet

Obli Internet, wereldwijd tegen uitdroging ouderen

Altijd en overal verbonden

Obli Internet biedt u de volgende extra’s

  • Altijd en overal inzicht
  • Automatische waarschuwingssignalen (bijv. bij warm weer)

€169,-

Meer info                                                  Bestel Obli direct

Obli Care - Een zorg minder!

Back to Top