Reviews

Wat vinden gebruikers van Obli? lees hier de review.

Dhr

★★★★☆
4 5 1
De Obli is voor mijn moeder (88 jaar) een goede geheugensteun om niet te vergeten om te drinken, verder is het voor ons fijn om via de portal te kunnen zien of er activiteit is.

Voldoende drinken door Obli

★★★★★
5 5 1
Vooral de laatste jaren heb ik moeite met voldoende drinken. Lichamelijke ongemakken weerhouden mij ervan veel te drinken. Echter ivm medicatie is het belangrijk dat ik niet te weinig drink. Door Obli weet ik nu aan het einde van de dag dat ik genoeg gedronken heb. Ik zou Obli niet meer willen missen.

De Obli is mijn geweten

★★★★☆
4 5 1
Veel activiteiten gaan samen met een kopje koffie of thee. Als je inactief wordt, wordt drinken minder vanzelfsprekend. Na de proefperiode wilde ik de Obli beslist niet meer missen. Als ik te weinig drink, geeft de Obli een bijna dwingend signaal. De Obli is mijn geweten.

Obli, simpel en efficient!

★★★★☆
4 5 1
Obli is een geweldige en simpele oplossing voor mensen die te weinig drinken. Onze cliënten vinden Obli een heel gebruiksvriendelijk apparaat en onze medewerkers hebben direct een tool in handen om het drinkgedrag mee te monitoren. En het belangrijkst: we zien direct een forse stijging van de vochtinname!

Bewustwording door Obli

★★★★☆
4 5 1
De reacties van patiënten zijn erg belangrijk: zij reageerden overwegend positief en vonden het een gemakkelijk apparaat. Eén patiënt gaf gekscherend aan Obli nog irritanter te vinden als zijn vrouw. Hij dronk veel te weinig en Obli hield hem met licht- en geluidsignalen constant bij de les. Verandering van gedrag begint bij bewustwording en ik merk dat Obli hier enorm aan heeft bijgedragen. Ook op spreekuren wordt het drinkgedrag nog vaak even besproken.

 

Als u een review wilt schrijven, vul dan het onderstaande formulier in.

Naam
Titel
Rating
Wat vindt u van Obli?
Reviews Overall rating: ★★★★☆ 4.2 based on 5 reviews
5 1
Back to Top