Support

Voor uw naaste

Mantelzorgers willen een positieve bijdrage leveren aan de zorg voor ouders, kinderen of andere naasten met een zorgvraag. Ook als ze niet altijd in de buurt kunnen zijn. Als ondersteuning voor mantelzorgers is Obli ontwikkeld. Obli zorg voor een gerust gevoel:  uw vader of moeder drinkt voldoende.

Zo werkt Obli

In de ochtend wordt een fles of karaf met water of een pak drinken in Obli geplaatst. Obli herinnert uw naaste door middel van kleuren en geluid eraan te drinken. Een glas gedronken: Obli wordt weer groen! Een kopje koffie of thee? Druk op de plus-knop. Via internet of uw smartphone kunt u het drinkgedrag inzien, als het niet goed gaat kunt u een waarschuwingssignaal instellen.

Op hun gezondheid!

Obli biedt een intuïtieve stimulering en drinkherinnering. Door middel van gekleurde LED-lampjes en geluidssignalen wordt uw vader of moeder op een eenvoudige manier eraan herinnerd om voldoende te drinken. Obli registreert water of sap uit de kan, maar ook een kop koffie of thee kan worden geregistreerd door middel van de plus-knop. Via de kleurenring wordt er direct terugkoppeling gegeven.

Voor mantelzorgers bestaan twee varianten, Obli Internet en Obli Basic. Obli Internet maakt begeleiding op afstand mogelijk. Obli Basic is ook geschikt als u en de Obli-gebruiker in dezelfde woning verblijven. 

Producten voor mantelzorg

Obli Basic

Klik hier voor Obli basic

Pure ondersteuning

  • Overal te plaatsen
  • Herinnering door LED-lampjes
  • Een kop koffie? Druk op de plusknop!
  • Inzicht via de kleurenring

€99,-

Meer info           Koop nu uw Obli Basic

Obli Internet

Lees hier meer informatie over Obli Internet

Altijd en overal verbonden

Obli Internet biedt u de volgende extra’s

  • Altijd en overal inzicht
  • Instellingen via internet in te stellen
  • Automatische waarschuwingssignalen (bijv. bij warm weer)

€169,-

Meer info                                                  Bestel Obli direct

Actief betrokken bij de gezondheid van mijn ouders!

Back to Top